Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Strüktürda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saik vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu hatmızda;

Yangın bapsı; isim katkısızlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Kapılar ancak bu sıkı kalite kontrollerinden geçtikten sonra etiketlenir ve kullanıma müheyya hale getirilir. Malzeme bilimi ve mühendisliğindeki devam eden vürutmeler, yangın baplarının etkinliğini ve güvenilirliğini sabah akşam olarak iyileştirerek, yapı güvenlik sistemlerinde eleştiri bir dahişen olmaya devam etmelerini sağlamlar.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini şık taammüden projeye yarar yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin üstı düzen opsiyonel olarak düzenınan hidrolik dal ile henüz kesif kullanma sağlamlanabilir.

Hiç şüphe namevcut ki yangın felaketi, sene süresince dirilik yitirilmesine niye olan en büyük etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı gücük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem güç hem de finans kaybına münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca bünyeda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve emtia kaybı artış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Mono blok beden bünyesı posta sistemi veya ürkü amerikan bar Yangın çıkış kapısı istanbul sisteminin kilidin karıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Gök Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili manzara takkadak kapının mümkün olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page